Thursday, January 3, 2008

Selamat Berkenalan...

Assalamualaikum n salam sejahtera semua...
I'm a newcomer kat sini....tak pernah nulih blog pun before this...ni lah baru nak berjinak-jinak...maklum la...new year...new goals...new effort...
So...hari ni masuk hari ke-4 for the year 2008...I'm sure that each and everyone of you ada goals atau matlamat yg ingin dicapai pd thn 2008 ni...
Goals! What do YOU want to achieve in 2008? Do you want to make more money, improve your relationships, achieve greater health and energy, and obtain financial independence?
Do you mind if we share your goals and what is your planning pertaining to achieve 'em?
Well, selamat berkenalan and feel free to write...

4 comments:

abumbum said...

hai semut merah, rasanya tadi ko nyer main tag line lain, skang dah lain apa kes, apa2 pun selamat berkenalan...

duitpoket said...

Sajer jer...miahaha...selamat berkenalan jugaaaaaak...

fara / ly-d said...

siapa la si semut merah nie.. tunteja duitpoket... musykil musykil.. sbb blog aku listed as friends.. how is it i have a fren with a blog i know nuthing of?!

Tun Teja said...

Cuba teka sape aku? Hints: aku quit TKC mase year end of Form 2...ko sayang giler kat aku...hehe...ko dtg wedding aku on 28/05/05 kat shah alam which flattered me sesangat!!!! Cukup tak hints aku?